Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Nieiwem jak z tą nazwą i z obrazkiem. nazwa-jeszcze mamy czas do uzgadniania, obrazek-poszukam czegos mniejszego.
LadyofOrthank wrote:
Tylko bez złościwości mi tu Frost Lady...
Ciebie, za przeproszeniem pokiwało? Jakich znowu złosliwosci? Lady SITH tak własnie chciałaś być naxzywana, prawda? A moze SITH z duzej litery uznałas za złą aluzję?Tak sie to przecież powinno pisać, a jesli ciebie to jż naprawdę obraziło to zmienię tamten tpost żeby sith z małej litery, twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem. Jak mo wiłam nie robię zadnej konkurencji waszej grupie bo i nie ma po co. To w końcu jak chcesz zeby cie nazywano, Lord czy Lady Sith?
Moze mnie nieco ponosło (u mnie to rzadkosć) ale to tylko dlatego ze posądzilas mnie o złośliwosć. A ja nie chciałam mieć niczego takiego na mysli. Ale dobra, OK, spokoko.
I znowu mnie ponosi... przepraszam. Nie chciałam być złosliwa i zmienie tamto na sith z malych liter.
Pozdrawiam i AJ SORY!!!!!!!!!!!!!!1
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Trendy....kiedy słyszę to słowo chce mi się...wymiotować...niech i coś będzie w modzie nie wnikam choć jak ktoś już taki jest to nie wiem czy można posądzać go o coś takiego...tego nie można się nauczyć zrozum...ja jakoś nie zauważyłem ,że cos takiego jest w modzie...może u ciebie w Tychach...ja nie znam osób mojego pokroju..niektóre silą się być może na jakieś ironie czy cynizmy,ale im to nie wychodzi...trochę dziwi mnie takie stwierdzenie bo powinnaś znać mnie już troszkę lepiej..no cóż..byłbym ostatnim idiotą gdybym za każdym razem zastanawiał się co napisać żeby według Keiry było trendy...nie bądźmy śmieszni...w telewizji niech sobie tak robią ich sprawa ,ale ja nigdy nie będę nikogo udawał...koleżanki ze szkoły katuję codziennie na gg różnymi docinkami,ale one mnie znają i wiedzą,że taki jestem...mogę cię jednak zrozumieć ,gdyż nie znamy się osobiście i mógł w twojej główce czy może trzecim oku zaświtać podobny pomysł (nienajgorszy wprawdzie,ale tutaj akurat nietrafiony).
Aragornko czyżbyś miała ciężkie poczucie humoru bo moja propozycja co do fanklubu aż nim ociekała.Czarne serce przetłumacz sobie jako czarna owca...teraz chyba jest poprawniej....czarne serce czy czarna owca dla mnie to to samo...
Pozdrawiam
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Posted: Tue Mar 30, 2004 8:27 pm
Feanorze ja nie napisałam ze ty masz taki styl bycia bo sie robi "trendy" --> tez nie lubie tego słowa, ale jakus sie mnie uczepiło . Uznałam jedynie ze tego typu docinkowe poczucie humoru staje się popularne. Ty taki ejstes z natury i na pewno nie ejstes jedyna "znaną" mi osobą, która ma taki sposób żartowania Są osóbki, które usiłują inteligentnie i nieco cynicznie się wypowiadac ale im to nie idzie To tyle gwoli wyjaśnienia, bo osobiscie uznałam że przeinaczyłes moja wypowiedź :wink: Reasumując, jakby było niejasno: nie mówię ze pozujesz, bo to za duzo zachodu, to twoje naturalne "ja". Tyle tylko że coraz wiecej osób eksponuje takie poczucie humoru, wiec przestaje byc ono unikatem. Howgh.
Pomyslę nad tą nazwą...te dzieci rzczywiscie jakos nie pasują. Mi się kojarzą zbytnio z religią
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Guest
Posted: Wed Mar 31, 2004 12:02 pm
Wiecie co.. a nie dało by się tak mieć tą samą nazwę grupy.. ale tak żeby każdy miała swój własny obrazeczek..??
bo ja nie wiem ale mnie by to bardziej odpowiadało..
ja wiem nie mam tutaj dużo do gadania bo jestem nowiutka ... ale..
Niestet to by nie przeszlo. Mogą być tylko dwie nazwy dla rangi, czyli inna dla moderatora i inna dla reszty gupy, podobnie jest z obrazkami. Oczywiscie każdy moze mieć dodatkowo swój obrazek, bo ten jest dodatkowy. Pozdrawiam.
zastanówcie się nad nazwą grupy bo w tej sytuacji to fanklub Feanora byłby bardziej na miejscu... (żartuję)
Uwierz mi drogi Feanorze, że potrafię czytać i doskonale zdaję sobie sprawę, że żartowałeś ... Chyba nie znasz mnie jeszcze i niedokładnie czytasz moje posty, skoro uważasz, że mam ciężkie poczucie humoru. Ale to już Twój problem.
I dziękuje za wyjaśnienie, co do 'czarnego serca' I moim skromnym zdaniem rzeczywiście 'czarna owca' brzmi lepiej, bo dla mnie serce z owcą niewiele ma wspólnego...
Dla mnie nie ma różnicy między dziećmi, a duchami, więc 'róbta co chceta'.
Last edited by Ara:) on Wed Mar 31, 2004 1:09 pm; edited 1 time in total
Oj, moze i wygra... Zartuję. Wiec jesteśmy Duchy Magii, ja jestem Arcykaplanka Magii (lacay w sobie wspolne cechy Mistrzyni i Kapłanki) obrazka wciaz szukam, (najlepiej takiego jak ten był z okiem, tylko mnejszego) no regulamin i opis mamy, wiec jak znajdę mały obrazek to już grupę mamy gotową.
Co do regulaminu, myślę, ze mozna odstąpić od niego, bo nie bardzo jest o czym w nim pisać (wszystko zawarte jest w opisie). Ale jeśli będziecie nalegać, to mogę zamieścić kilka punktów.
OK to nie pisz już regulaminu. Zaraz znajdę obrazek podlicze członkow grupy (Keira, Scoia'tael, ty, ja,Ellifane) poczekam jeszcze na jeden, dwa pomysły czy opinie i napiszę wiadomość do Nagga. Pozdraiwam
Cieszę się Keiro,że rozwinęłaś ten wątek i wszystko wyjaśniłaś tak jak należy...być może staje się to modne,ale ja za cholere tego nie zauważam...może w mediach ,ale nie w normalnym życiu...na szczęście wszystko wyjaśnione....bo gromy się zbierały nad twoją głową czy też trzecim okiem.
Aragornko mogłaś dać jakiś znaczek w stylu (:wink: ) bo tamto zabrzmiało tak oschle,że aż się przestraszyłem i spadłem z krzesła...owca do serca nie ma nic...zgadzam się ,ale związki frazeologiczne "czarne serce" i "czarna owca" na pewno tak.
Zamykam ten wątek...
w blasku pochodni.
Ja jeszcze dodam ostatniusienskie zdanie do tego wątku: czarna owca to ktoś negatywnie wyróznajacy sie w swoim środowisku. natomiat czarne serce to człowiek nienawidzacy wszystkiego co zyje, zły, nikczemny, ponury. Sprawdzilam w słownku. Więc ewentualnie mogłaby być czarna owca o czarnym sercu?
Taaaaa....możliwe....ja tak za bardzo nie opieram się na słownikach....może...być może nie wnikam.
Nie mówmy już o owcach i sercach...wrócmy do wątku czyli do GRUPY!!!>
w blasku pochodni.
No wiec tak: obrazku nmoże chyba być bo znowu dokladnie przeczytałam wiadomosć od nagga co fo grupy i bylo tam napisane, ze jesli zrobię jakiś ladny obrazek do zaakceptowania przez komitet graficzny czy jakos tak to moze być. a ja te obrazki ściagam z neta, wiec lipa. Nasza nazwa to Duchy Magii grupa otwarta, należą do niej ja, Aragornka, Scoia'tael, Keira_Metz, i Ellifane moze też. Wiec sa 4, ew. 5 osób. tyle wystarczy. Jesli ma ktos jakies uwagi, rady bądź zastrzeżenia proszę o napisanie ich.
Pozdroofki very serdecznas.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Mar 31, 2004 3:53 pm
Kurcze, ja na serio teraz nie wiem, czy chciec Jak bedzie trzeba ostateczna decyzje podjac, to piszcie, a wtedy ja wam poiwiem... Kurcze no, bo fajnie faktycznie byc takim "samotnym wędrowcem"
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
A olewaj sobie....ja w poście wyczytałem wyraźną aluzję i to wszystko.Może się pomyliłem...możliwe...choć coś mi podpowiada,że nie.Widzę,że zaczynasz się mścić...i dobrze.
w blasku pochodni.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum